Ismijali Stanivukovića, babu i skuter na vodi: Negativni komentari ne prestaju

Stanivukovićeva baka, sa 83 godine, naučila voziti skuter na vodi, a on se pohvalio kao njen učitelj. Međutim, kritike su brzo uslijedile, optužujući ga da koristi baku u svrhe marketinga i promocije sebe

Podsjećamo, Stanivuković je svoju političku karijeru započeo objavljivanjem snimaka na društvenim mrežama.

Ovaj put, Stanivuković je objavio snimak na kojem je snimao svoju baku i sebe na skuteru na vodi, na crnogorskm primorju. Dok baka vozi skuter, Stanivuković sjedi iza nje, snima i komentariše.

„Idemo, Gospo, kao na Titaniku. Koliko idemo, baba, 15 na sat?“, pita banjalučki gradonačelnik.

Ovaj snimak prokomentarisali su i korisnici društvenih mreža koji su mu poručili da je snimak „degutantan“.

„Ovo je degutantno na milion načina.“ „Ti, dečko, nisi uredan.“ „Kretenluk.“ „Je li i taj promovisani tvoj video iz džepa nas građana Banjaluke.“ „Ja sam mislio da si ti normalniji.“ „Ajd’ pusti ženu da bude baka kao što su sve bake a ne natrtiš je na skuter i snimak, i još objaviš, to je bolesno.“ To su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Jedna korisnik na Twitteru je ispod ovog snimka pomenuo i stanje na novouređenoj banjalučkoj plaži „Vrućica“.

„Nego šta je s kupalištem Vrućica, toaleti ni danas nisu u funkciji, za šta je potrošeno pola miliona maraka, ko je odgovoran, pođem u svlačionice i želudac kad nisam ispovraćao, stoka nuždu vrši, u srednjoj kabini je tampon, Gospode!“, glasi jedan komentar.

Ovaj snimak su komentarisali i iz Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

„Moraš biti dobro lud da i od babe napraviš budalu“, navedeno je na Twitter nalogu SNSD-a.

Inače, Stanivuković često postavlja snimke sa svojom bakom Gospavom. Tako je prošle godine objavio snimak na kojem vozi baku na motociklu. I taj snimak je dobio negativne komentare.