I do Barselone i grčkih ostrva: Gdje će sve putnici moći da odlete sa banjalučkog aerodroma u 2024. godini

Međunarodni Aerodrom Banjaluka poslovnu godinu završava saobraćajem sa oko 460.000 putnika, što je za 120.000 putnika više nego prethodne godine. “Aerodroma” su dodali da je rast saobraćaja u kontinuitetu bio preduslov za širenje broja destinacija u 2024. godini.

-Tako će putnici sa banjalučkog aerodroma, osim Turske, Tunisa, Egipta i Grčke, već od juna moći da putuju na nove destinacije poput Španije, u Barselonu, ali i da izaberu neka od brojnih grčkih ostrva što predstavlja iskorak kako u ponudi, tako i pružanju kvalitetnih usluga putnicima i avio-kompanijama – istakli su u ovom preduzeću.

Nova sezona od aprila naredne godine će, kako kažu, povezivati Banjaluku i sa njemačkim gradom Baden Baden, koji graniči sa Francuskom, Austrijom i Švajcarskom, te će, osim trenutnih saobraćanja na destinacije Bazel, Dortmund, Brisel, Getebor, Štokholm, Memingen, Beč i Beograd, ponuda letova sa banjalučkog aerodroma omogućavati putnicima širi spektar za realizaciju poslovnih, studijskih, turističkih i porodičnih putovanja.

-Početkom godine počinje sa radom fri šop koji će uz ostale uslužne sadržaje ponuditi putnicima sve što im je neophodno prilikom putovanja – naglasili su u “Aerodromu Banjaluka”.