GO SNSD Banjaluka: Veliki interes građana za peticiju za opoziv Stanivukovića

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka saopštio je da vlada veliki interes građana za peticiju za opoziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

SNSD Banjaluka - Foto: Twitter

Iz GO SNSD-a Banjaluka navode da među onima koji su je potpisali ima i nekih članova PDP-a.

– Posebno nas raduje saznanje da se prikupljanju potpisa priključio i veliki broj udruženja građana i pojedinaca. Sve potpise koje građani i udruženja prikupe mogu dostaviti u Gradski odbor SNSD-a Banjaluka, a mi ćemo izvršiti detaljnu provjeru kako bismo bili uvjereni da su autentični i da bismo imali pravu sliku trenutnog stanja i raspoloženja u Banjaluci – ističu iz GO SNSD-a Banjaluka.

Iz GO SNSD-a navode da je “zainteresovanost građana za potpisivanje peticije za opoziv Stanivukovića veća od očekivane uprkos, određenim opstrukcijama”.

– Tim povodom zvanične štandove SNSD-a svakodnevno posjećuje veliki broj građana. Ljudi, koji rade na štandovima za potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika, svakodnevno su izloženi uznemiravanju i zastrašivanju od gradonačelnikove komunalne policije. Međutim, sigurni smo da ne postoji Banjalučanin koji ne prepoznaje Stanivukovićeve stalne i jedine statiste koji ovih dana bezuspješno i nespretno pokušavaju da umanje značaj peticije – poručuju iz GO SNSD-a Banjaluka.