DRINA LOPINA kopa bunar za svoju nelegalnu autopraonicu kako bi sebi obezbijedio besplatnu vodu

Najbliži saradnik Draška Stanivukovića i narodni poslanik Nebojša Drinić u narodu poznatiji kao DRINA LOPINA nelegalno i bez svih dozvola gradi javnu samouslužnu autopraonicu u krugu banjalučke Toplane. Izgradnju autopraonice nije odobrio Upravni odbor ovog preduzeća. Saglasnost nije data jer se na nekoliko metara od lokacije na kojoj je planirana autopraonica, nalazi postrojenje zapaljivih materija, visokonaponska postrojenja, a ispod cjevovodi. A pored svega navedenog, kako javljaju naši čitaoci Drinić na istom mjestu kopa i bunar kako bi imao besplatnu vodu.
Ovog jutra na naš portal je stigla fotografija jednog od mještana banjalučkog naselja u kome se nalazi Drinićeva praonica. Osim što na njoj planira nezakonito profitirati nekadašnji perač automobila unajmio je radnike i da mu iskopaju privatni bunar koji bi koristio na autopraonici i tako sebi obezbijedio besplatnu vodu.
Podsjećanja radi, povodom ovoga, oglasili su se iz banjalučke Toplane, koji su rekli da mali poremećaj elektroenergetske stabilnosti sistema otvara uzročno-posljedični lanac koji može dovesti do havarijskog stanja i prekida u isporuci toplotne energije. Iako je izričito zabranjeno kretanje ili obavljanje radova koji nisu povezani sa toplanom, gradonačelnik i Nebojša Drinić, koji se “nameračio” da pravi autopraonicu, baš i ne mare. Radovi su u punom jeku.
I dok PDP-ov poslanik i desna ruka gradonačelnika priča o poštenju i “prosipa šuplju” nastavlja da profitira na uštrb građana.
Dok Banjalučani plaćaju takse i sve svoje obaveze Stanivukovićevi bliski saradnici očigledno nisu dužni. Tako, svi koji imaju problema sa vodosnabdijevanjem da u svojim dvorištima iskopaju bunar i problem će trajno riješiti, a uostalom tu istu vodu neće morati plaćati.