Draško Stanivuković oćelavio; Odlazi u Tursku na presađivanje kose

Draško Stanivuković uradio je u zadnjem periodu mnoge estetcke zahvate. To je naročito primjetno na njegovom licu koje je vidno “popeglano”.

Svoju ćelavost Stanivuković još uvjek nekako uspjeva prikriti navlačenjem kose sa jednog dijela glave (gdje je još koliko toliko ima) na druge djelove glave gdje je potpuno ostao oćelavio. Zbog toga Stanivuković svakodnevno provodi vrijeme kod svog frizera Marinka na feniranju. Riječ je frizeru kojem je neovlašteno poklonio kartu za besplatno parkiranje.

Da se Drašku vidi tjeme mogli smo nedavno vidjeti kada je snimljen mokre kose. Vidna ćelavost izražena je kako na tjemenu glave, tako i na prednjim djelovima oko (zalizaka) čela. Stanivuković je već preduzeo korake i kako ekskulzivno saznaje POVJERLJIVO portal uskoro će se podvrgnuti još jednnoj estetskoj operaciji presađivanja kose.

Prvi koga se Stanivuković sjetio je najpoznatiji među političarima po presađenoj kosi je Nebojša Vukanović. S”obzirom da Vukanović ne može smisliti Stanivukovića, isti je angažovao posrednika da se kod Vukana raspita kako ide proces presađivanja kose.

Kada je dobio sve potrebne informacije, Draško zakazao je termin, te uskoro ide na operaciju u Istambul. Turska će biti nova zemlja za uljepšavanje Stanivukovića. 

Uskoro možemo očekivati na malim ekranima Stanivukovića sa novim vlasima na glavi.