Draško Stanivuković na Crnogorskom primoriju u bivšem logoru za srbe organizovao Gay orgije VIDEO

Draško Stanivuković gradonačelnik Banjaluke prethodnih dana je organizovao Gay orgije u Crnoj Gori.
Kako ekskluzivno saznaje portal POVJERLJIVO, Gay orgije organizovane su na Crnogorskom ostrvu Mamula. Ovo ostrvo Stanivuković je izabrao jer je mislio da će tu ostati neprimjećen. Ostrvo je izlovano, ima pristanište za plovila, te je Stanivuković stigao do Mamule svojom jahtom.
Gay orgijama je prisustvovalo šest mladića. Ovo orgijanje za devet noćenja koštalo je nevjerovatnih 40.000 Evra kao što se može vidjeti na platformi Booking.
Stanivuković je toliko novca iz gradske kase nakrao da ne žali baciti toliku sumu novca za svega nekliko dana.
Ova sramna Gay ekipa noću je orgijala na ostrvu uz velike količine kokaina i drugih opijata, da bi se preko dana orgijanje nastvljalo na jahti.
Na ovo orgijanje nije pozvan Ivan Begić najpoznatiji Draškov dečko, što je kod njega kako saznajemo izazvalo veliki bjes i ljutnju.
Da zlo bude veće ovo orgijanje se odvijalo u bivšem logoru koji su otvorili Italijani, gdje su naši su Srbi zvjerski mučeni.
Mamula je naziv nekadašnjeg kazamata, u Prvom i Drugom svjetskom ratu, a u Drugom svetskom ratu i logora u koji su zatvarani antifašisti i stanovnici sa teritorije Boke Kotorske i istočne Hercegovine. Na Mamuli i susjednoj Prevlaci bilo je zatvoreno 2332 odraslih muškaraca i žena i djece, boraca protiv fašista, kao i mještana. Logor je osnovan naredbom italijanskog admirala Renca Dalmaca 30. marta 1942. godine.
Sve to nije smetalo besramnom Drašku Stanivukoviću i njegovoj Gay ekipi, da orgijaju baš na ovom mjestu.
BONUS VIDEO 1: Svjedočenje preživjelog logoraša
BONUS VIDEO 2: Izgled ostrva Mamula danas