Draško Stanivuković i Miloš Stanišić na jahti u Crnoj Gori

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković juče nije prisustvovao sjednici kolegijuma banjalučke Skupštine, što je izazvalo burnu raspravu među odbornicima. A danas je i poznato gdje se nalazi gradonačelnik.

Stanivuković je bez imalo stida i grižnje savjesti sa odabranom ekipom saradnika, Milošem Stanišićem kao i najbližim saradnikom Nebojšom Drinićem, otišao na kraći odmor dok goruća pitanja u gradu i dalje na njega čekaju.

Podsjećanja radi, Stanivuković sedmicama unazad odgovornost na alarmantnu situaciju u Banjaluci prebacuje na Skupštinu Grada, a nije udostojio da se pojavi na sjednici Kolegijuma koja se uveliko očekivala.

Umjesto sjednice, Stanivuković sjedi u hladovini…

„Ovako izgleda proces trovanja banjalučke javnosti.

Juče smo zakazali sjednicu Kolegijuma, gradonačelnik je juče mogao reći da danas neće prisustvovati.

A podsjetiću vas obrisao je sa sve i jednog dokumenta obrađivače i ostao je isključivo on kao predlagač i danas se nije pojavio na sjednici.

Kazao je juče predsjednik banjalučke Skupštine Ljubo Ninković.

Miloš Stanišić je veliki prijatelj predsjednika GrO PDP-a Banjaluka Draška Stanivukovića.

Posljednji put u javnosti su se pojavili na avantrusitičkoj trci sa preponama na Tari gdje su učestovali kao tim.

Rekli su jedan o drugom prije nekoliko mjeseci

Koliko su dobri pokzauje i činjenica da je Miloš Stanišić nudio Drašku Stanivukoviću da doveze bager iz Bijeljine u Banjaluku u trenutku kad niko nije želio da sruši terasu Kajaka.

Njegov otac je vlasnik Etno sela „Stanišići“, ekstrmeno su bogati.

Slično kao i Draško Stanivuković nema problem da se skine, pokaže svoje tijelo i na taj način prikupi i političke poene.