Dodik, Banjac i Grujičić otvorili nove objekte Banje “Mlječanica” FOTO

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, direktor Banje “Mlječanica” Darko Banjac i ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić otvorili su nove objekte hidrobloka, hiperbaričnog centra i bungalova, u Specijalnoj bolnici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Mlječanica”.

Nakon otvaranja, objekte su osveštali paroh knežički Željko Јevđević i protonamjesnik Dragan Hrvaćanin.

Ceremoniji otvaranja prisustvovali su najviši zvaničnici Republike Srpske, ministri, poslanici u Narodnoj skupštini, predstavnici Srpske u institucijama BiH, rukovodioci republičkih institucija, načelnici i gradonačelnici brojnih lokalnih zajednica u Srpskoj i drugi zvaničnici iz Republike Srpske i regiona.

Prethodno je Dodik održao sastanak sa ministrima u Vladi Srpske, direktorima Banje “Mlječanica” Darkom Banjcem, Fonda zdravstvenog osiguranja Dejanom Kusturićem, Puteva Srpske Milanom Dakićem i Voda Srpske Miroslavom Milovanovićem.

Kompleks Specijalne bolnice za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Mlječanica” podijeljen je na zdravstveni i turistički dio, a današnjim otvaranjem hidrobloka, hiperbaričnog centra i bungalova završava se faza izgradnje i rekonstrukcije zdravstvenog dijela “Mlječanice”.