Đajić ispred banjalučke Gradske uprave: Svim penzionerima dati 30 maraka

Šta su krivi penzioneri koji se ne voze gradskim prevozom, ako se već daju narodne pare neka svi oni dobiju po 30 maraka,  poručio je danas predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić ispred Gradske uprave.

Đajić ističe da podržava odluku gradonačelnika Banjaluke da svi penzioneri dobiju besplatnu kartu za javni prevoz, ali istovremeno upozorava da opet postoji diskriminacija-  jer svi ne koriste ovaj vid prevoza.

“Neka lijepo penzioneri dobiju po 30 maraka, koliko košta mjesečna karta, pa sami da odluče na šta će novac potrošiti”, navodi Đajić, prenosi BL portal.

Predsjednik Aktiva penzionera SNSD Banjaluka Mladen Marinković tvrdi da najstarije generacije gradonačelniku više ne vjeruju.

“Mi smo toliko puta prevareni od strane gradonačelnika.  Da li je ovakva njegova najava planirana budžetom”, upitao je Marinković.

Istovremeno koristi priliku da prozove predsjednika Udruženja penzionera Banjaluka zbog kako tvrdi rada u PDP-u.

“Stavio se na stub stranke. Tako da mislimo da je sve ovo jedna obmana penzionera. Rukovodioci Udruženja penzionera Banjaluka nisu plaćali ni doprinose, zbog čega inspekcija mora da reaguje”, ističe Marinković te ujedno zaključe da se banjalučki penzioneri nalaze u problemu.