Božana mafijašica gradi vilu na Hrvatskom primorju

Načelnica Odjeljenja za finansije Banjaluka Božana Šljivar gradi skupocjenu vilu na ostrvu u Hrvatskoj – Korčuli, a pomenuta košta vrtoglavih milion evra, tvrdi za naš portal izvor blizak Gradskoj upravi.
Podsjećanja radi, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Republičko javno tužilaštvo Republike Srpske pokrenulo je istragu protiv Božane Šljivar zbog nezakonitih transakcija sa računa Grada Banja Luka, nedavno su prenijeli mediji.
Postavlja se pitanje da li se u tim transakcijama sa računa Grada, a koje su rađene u korist gradonačelnika Draška Stanivukovića i njegovih bliskih saradnika, našao očigledno i neki milion za Šljivarku.
Kako prenosi naš izvor riječ je o skupocjenoj lokaciji i luksuznoj vili na kojoj će načelnica finansija već ovo ljeto odmarati od nezakonitog rada. Za zemljište iste kao i za samu izgradnju ove luksuzne vile Šljivarka će izdvojiti vrtoglavih milion evra.
Postavlja se pitanje kako je načelnica finansija stekla toliku finansijsku korist s obzirom da plate u Gradskoj upravi nisu toliko velike da bi i sami načelnici odjeljenja posjedovali nekretnine kakve će u ovom slučaju imati Šljivarka.