AERODROM BANJA LUKA: Natalija Trivić dala posao muslimanima; Reagaovala inspekcija

Na aerodromu Banja Luka reda se skandal za skandalom. Upućeni u avio biznis kažu da Natalija Trivić direkotrica aerodroma svakadnevno uništava ovo preduzeće koje je bivši direktor Milan Račić postavio na stabilne noge.
Račić je kontinurino povećavao broj putnika i linija, dok je kod Trivićeve evidentno ogromno smanjenje.
Najnoviji skandal koji je Trivićeva napravila kada je potpisala ugovor o prevozu sa firmom iz federacije BiH, a ostavila bez posla prevoznike iz Republike Srpske.
Trivić je potpisala ugovor o prevozu sa aerodroma prema svim pravicima u BiH sa firmom BALKAN transfer iz Federacije BiH. Tim postupkom Trivić je ostavila sedam taksista bez posla, od kojih su trojica ratni vojni invalidi RVI do 90% invalidnosti.
Takođe ovim potpisom posao je izgubila firma Smiljić iz Banjaluke koja je dugi niz godina prevozila putnike od centra grada do Aerodroma Mahovljani.
U sve se uključila i i republička saobraćajna inspekcija, te firmi Balkan transfer oduzela saobraćajne tablice jer se radi o nepostojećoj firmi za prevoz putnika. Ova firma nema potpisan ugovor ni sa jednim drugim aerodromom u BIH.
Sramota da u Banjaluci posluje firma iz federacije BiH, a za nas nema mjesta koji smo se borili i ratovali za Republiku Srpsku, poručuju ogorčeni prevoznici.