Nastavlja se Banjalučki rijaliti: Ćurla odgovorio Gay Stanivukoviću koji ga optužuje za sve probleme u gradu

“Nemam apsolutno nijednu stranačku funkciju u Savezu nezavisnih socijaldemokrata i običan sam član. Samim tim nisam upućen niti uključen u aktivnosti stranke niti u to želim da se miješam”, rekao je Milan Ćurlić nakon što ga je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, neosnovano optužio za organizovanje saobraćajnih gužvi u gradu.
Saradnici Draška Stanivukovića uspostavili su kontakt s Milanom Ćurlićem koristeći nepoznati broj, pri čemu su se lažno predstavljali.
“Za bilo koje pitanje u vezi sa SNSD-om upućujem na organe stranke, jer nisam nadležan niti upoznat da govorim o bilo čemu. To se dogodilo i kada sam prije nekoliko dana, u toku vožnje,  odgovorio na poziv sa nepoznatog broja. Niti sam najbolje razumio pitanje, niti sam htio da se u bilo šta petljam,  pa sam, jer su spomenuli stranku, logično uputio na organe partije”, pojasnio je Ćurlić.
On je takođe naglasio da je apsurdno pomisliti da nekoliko automobila može izazvati kolaps u čitavoj Banjaluci.
“I džaba im što pokušavaju mazati oči narodu jer se Banjalučani već nedjeljama voze kroz potpuno raskopanu Banjaluku, u kojoj se u isto vrijeme prave tri kružna toka, pa i sami mogu zaključiti ko je glavni krivac što čekaju u kolonama. Ali, na kraju, moram priznati da mi je  drago što sam toliko bitan pa se Draško Stanivuković danima bavi sa mnom”, zaključio je Ćurlić na Fejsbuku.