Nakon Srpska Opena park Mladen Stojanović pun smeća

Park “Mladen Stojanović” je tokom prošle sedmice bio pretvoren u pravi teniski kompleks, gdje je bilo organizovano navijačko selo, a sve za potrebe turnira “Srpska open”.

Ovaj turnir i zvanično je završen prošle nedjelje, a nakon toga uslijedilo je uklanjanje štandova koji su bili postavljeni u parku, staza, kao i demontiranje arene.

Ipak, park “Mladen Stojanović” nije u potpunosti očišćen, što potvrđuju i fotografije koje je zabilježio fotoreporter.

U parku se još uvijek mogu pronaći hrpe smeća, ostaci nekakvih daski kao i predmeti raznih materijala, što narušava estetiku samog novoizgrađenog parka.

Građani koji svakodnevno posjećuju park, ističu kako su iznenađeni i šokirani trenutnom slikom parka, jer kako kažu nisu se nadali da će za ovako kratko vrijeme park izgledati kao staro i zapušteno mjesto.

“Da budem iskrena šokirana sam prizorom poslije turnira koji je nedavno održan, dovodim dijete u park i umjesto da ga pustim slobodno da se igra, moram strijepiti da ne padne i povrijedi se. Sramota čime se gradonačelnik hvalio, a sada je dozvolio da park dobije titulu ruševine”, rekla je Vanja T.

Kako vidimo, gradonačelnik je puno obećavao, a malo toga ispunio, što nije prvi put, s obzirom da je vještine samopromocije u lične svrhe odlično savladao.