Nesreća kod Trebinja: Poginuli vozač autobusa i putnik

U saobraćajnoj nesreći kod Trebinja poginuli su vozač autobusa i jedan od putnika, dok je povrijeđeno više osoba i riječ je o zaposlenima osnovne škole iz Banjaluke, rekao je Srni portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

“Vozač je krećući se iz pravca Ljubinja iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad autobusom, skrenuo s puta i udario u brdo”, dodao je Vukanović.

Prema njegovim riječima, povrijeđene osobe su upućene u trebinjsku bolnicu, a riječ je o zaposlenima osnovne škole iz Banjaluke.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 6.30 časova u mjestu Dražin Do kod Trebinja, u toku je uviđaj, a na licu mjesta je i dežurni tužilac.

U bolnicu primljeno 13 povrijeđenih, niko nije životno ugrožen  

U trebinjsku bolnicu primljeno je 13 osoba povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u mjestu Dražin Do kod Trebinja od kojih je dvoje zadobilo teške, a 11 lakše povrede, ali niko nije životno ugrožen, rekao je Srni direktor Bolnice Nedeljko Lambeta.

Lambeta je naveo da su teže povrijeđene osobe smještene na odjeljenje intezivne njege, a zadobile su prelom kuka i pršljena.

“Osobe koje su lakše povrijeđene su na Odjeljenju hirurgije”, dodao je Lambeta.