Rejting pada, nervoza raste, gradski novac izvlači za svoje smeće portaloide

Draško Stanivuković na ličnu promociju ne žali da da pa taman se radilo i o novcu građana Banjaluke. Tako, za portal na kome se veliča lik i djelo prvog čovjeka Grada, a blate njegovi politički suparnici banjalučki Vodovod i Gradska uprava dali su paprene cifre, a riječ je o Blink-u.
Rejting pada, nervoza raste, gradski novac izvlači za svoje smeće portaliode.
Kako saznajemo u periodu od dvije godine i to po direktnim ugovorima od Grada Banja Luka Link media d.o.o. gdje je registrovan portal Blink dobio je 30.000KM. Prvi put 20.000 i drugi put 10.000KM.
Pored Grada široke ruke bio je i banjalučki Vodovod koji finansira ovaj mediji od 2022. godine. U tom periodu Blink je od Vodovoda dobio 9.200KM. Tako je Vodovod umjesto na održavanje sistema za navodnjavanje i održavanje dao novac za održavanje portala.
Kada se saberu pomenute cifre, skoro 40.000KM otišlo je na samopromociju gradonačelnika Stanivukovića, a za pomenuti novac su se mogle opremiti gradske prostorije koje bi se koristile kao vrtići za djecu i to jednu grupu koja uključuje i kuhinju, ali taj scenario nije bio primaran gradonačelniku.