Borac je jedna velika porodica, svi podržali fubalere!

Pred najvažniju utakmicu ove sezone Borčeva porodica, podržala je fudbalere koji će DANAS u 17 časova protiv Igmana imati priliku da osiguraju treću šampionsku titulu.
Tako su pred današnji trening, predstavnici košarkaškog, rukometnog, vaterpolo, odbojkaškog i atletskog kluba Borac lijepim gestom podrške dali su vjetar u leđa izabranicima Vinka Marinovića.
– Borac je jedna sjajna priča, jedna sjajna porodica, Borac je brend Banjaluke i Krajine. Jedna sjajna priča. 11 klubova, tačnije predstavnici 11 klubova koji nose ime Borac, svih sportova koje imamo u Banjaluci, zajedno sa fudbalskim klubom, čine jedno sportsko društvo, danas su željeli da dođu I da pruže vjetar u leđa, svojim drugarima iz FK Borac. Svi sportovi su nam bitni, sve titule su nam bitne, ali sigurno je da Banjaluka i Krajina postaju ujedinjeni kada očekujemo fudbalsku titulu i to na nivou BiH.
Očekujemo I vjerujemo da će fudbaleri sutra da nas obraduju – kazao je Nenad Talić, director JU SC “Borik”.
On je naglasio da su vi klubovi koji nastupaju pod Borčevim grbom, izrazili želju da dođu danas na trening fudbalera Borca kako bi im pružili podršku.
– Ono što je najvažnije, oni su pozvali sve navijače Borca, sve navijače svojih klubova u raznim sportovima da dođu na Gradski stadion kako bi dali vjetar u leđa fudbalerima Borca. Ovu titulu smo dugo čekali, i ja sam siguran da će ova generacija napraviti još mnogo toga. Pokazali su jedno veliko zajedništvo. A sloga između svih klubova koji nose ime Borac je jedna zaista sjajna priča, koju vidimo često i u dvorani Borik kada na utakmice rukometaša dođu fudbaleri, kuglaši i vaterpolisti Borca – kazao je Talić.
– Ovo je jedan zaista lijep gest sportske porodice, odnosno društva Borac, okupio nas je sve director SC Borik Nenad Talić, on je došao na ideju, a mi smo došli na njihov trening da pružimo podršku kako igračima tako i stručnom štabu i upravi koji sus vi zaslužni za ovaj njihov uspjeh – kazao je Vladimir Branković, director RK “Borac”.
Podsjećamo, fudbaleri Borca  imaju šansu da ovjere šampionsku titulu, utakmicom protiv Igmana koja je na programu danas od 17 časova, na Gradskom stadionu u Banjaluci.