Ljubavni jadi DRINE LOPINE

Kabinet gradonačelnika ne samo da je pun stranačkih poslušnika, nego se unutar zidova dešavaju i ljubavne intrige. Supruga novog direktora Gradskog groblja Aleksandra Milakovića, Nikolija djevojačko Mušić, prva je i najveća ljubav Nebojše Drinića zvanog DRINA LOPINA, a o svemu svjedoče fotografije sa starog INSTAGRAM profila Nebojše Drinića. Kako saznajemo, Drinić poznat kao najveći reketaš u gradu se lično založio da se Nikolija, sada Milaković zaposli u Kabinet gradonačelnika.
Na Instagram profilu Nebojše Drinića, koji se ne koristi od 2016. godine, odnosno od kada su Nikolija i Drinić raskinuli i dalje se nalaze zajedničke fotografije, zajednički ljubavni komentari, ali i srceparajuća poruka Nebojše Drinića nakon raskida, nakon čega profil postaje neaktivan.
Kako nam kaže izvor iz Kabineta gradonačelnika, Drinić do danas nije prebolio Nikoliju, koja je nakon Drinića stupila u brak s Aleksandrom Milakovićem, koji je od prije koji dan i novi direktor Gradskog groblja. Drinić redovno obilazi Kabinet gradonačelnika, čak i nepozvan, što svjedoči o tome da Drinić i dalje pati za bivšom djevojkom.
Šta će se tek dešavati iza zidina Gradske uprave i koji je idući potez Nebojše Drinića s obzirom da se njegova bivša djevojka nalazi nikad bliže njemu.